14.11.2017 – Ziua Mondiala a Diabetului

Membrii Lions Club Ploiesti au fost alaturi de pacientii diabetici din Centrul de boli de nutritie si diabet din Ploiesti.

Acestia au primit indulcitori naturali Salvia Sept impreuna cu testarea gratuita a hemoglobinei glicozilate, analiza de laborator esentiala in diagnosticarea cu acuratete a diabetului zaharat sau a evolutiei unui pacient care a fost diagnosticat cu aceasta afectiune! 

Lions Club Ploiești sprijină comunitatea implicându-se în acțiuni menite să ducă la îmbunătățirea calității vieții celor din jur, iar Diabetul a reprezentat și reprezintă o problemă a societății.

Clubul nostru, spirijina eforturile locale si pe scara larga de a controla si trata diabetul zaharat, militand pentru educatie, prevenire, asistenta medicala si de cercetare in acest domeniu.

Noi Servim!

RSS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by Phoca Gallery
 

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search