LIONS CLUB PLOIESTI - CONCURS TANAR AMBASADOR

Clubul Lions Ploiesti a organizat etapa regionala - Regiunea Sud, pentru concursul Tanar Ambasador Lions al sec.XI, editia 2018. La concurs au participat trei concurenti, sponsorizati de Lions Club Ploiesti.  Castigatoarea etapei regionale a fost eleva  Alexandra Valentina Irimia.

Aceasta a participat la faza nationala a concursului organizata de LC Ploiesti, care a avut loc la Ploiesti in data de 18 Mai 2018. Alexandra a avut o prezentare foarte frumoasa in cadrul concursului, ea dezvoltand un proiect de actualitate in care este implicata ca organizator  si anume Forța rațiunii vs. Rațiunea forței - Bullying& Cyber-bullying.

Datorita felului prezentarii si a continutului acesteia, dar nu in ultimul rand a farmecului personal, Alexandra  a castigat un binemeritat loc doi in cadrul competitiei.

Felicitari tuturor premiantilor, juriului si presedintei concursului Pompilia Szellner pentru implicarea in desfasurarea evenimentului!

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2023 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search