TABARA DIHAM

ZIUA PORTILOR DESCHISE-TABARA DIHAM, 15 IULIE 2017

La fel ca in fiecare an, programul Youth Exchange a fost realizat in cadrul proiectelor internationale ale District 124 Romania cu sprijinul principal al Lions Club Tarabostes Bucuresti.
Anul acesta, de ziua portilor deschise, membrii Clubului Lions Ploiesti au vizitat copiii si membrii lions indrumatori din Tabara International Lions de la Diham.
Clubul nostru a adus si anul acesta dulciuri pentru tinerii aflati in tabara.
In mod traditional, am servit gulasul pregatit cu mare indemanare de catre membrii lions Andrei Kosma si Serban Dragusanu. Ne-am bucurat alaturi de copii de activitatile pe care acestia le-au avut in tabara si ne-am fotografiat alaturi de toti participantii.
Tabara International de la Diham este deja o traditie pentru districtul nostru, multi copii din diferite tari ale lumii cunoscand Romania si bucurandu-se an de an de pitorescul locurilor si caldura gazdelor.

RSS
 
 
 
 
 
 
 
Powered by Phoca Gallery

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2021 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search