SPONSORIZARE PLOPENI

SPONSORIZARE ACTIUNE SOCIALA – CENTRUL DE PLASAMENT PLOPENI

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova a organizat, în data de 03.08.2017, la Centrul de Plasament Plopeni, începând cu orele 11:00, a noua ediție a evenimentul „Socializarea nu cunoaşte vârstă”.

Evenimentul a fost organizat sub forma unei competiții destinate sportului minții, adresat copiilor, tinerilor şi persoanelor adulte cu handicap din cadrul unitaților de asistență socială din subordinea D.G.A.S.P.C. Prahova.
Clubul Lions Ploiești a sponsorizat evenimentul și a participat la desfașurarea acestuia.

În cadrul acestei acţiuni, ajunsă la cea de-a noua ediție, s- au desfăşurat concursuri sportive de table şi rummy, la care au participat beneficiari din centrele aflate în structura Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova.

Toţi participanţii au primit premii şi diplome, iar câştigătorii au plecat cu trofeee,,Cel mai bun jucător de table”, respectiv ,,Cel mai bun jucător de rummy”.

Clubul Lions Ploiesti participa alaturi de copii, tineri şi persoane adulte cu handicap din cadrul unitaților de asistență socială din subordinea D.G.A.S.P.C. Prahova pentru a doua oara.

RSS
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by Phoca Gallery

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search