SEDINTA LIONS CLUB

SEDINTA LIONS CLUB PLOIESTI - AUGUST 2017

Joi, 31 August 2017, membrii Lions Club Ploiesti au participat la sedinta lunara de club.

Sedinta a avut doua directii importante si anume feedback-ul actiunilor desfasurate in luna anterioara si programarea actiunilor pentru luna in curs.

Prima actiune a lunii Septembrie este legata ca intotdeauna de inceputul noului an scolar. Astfel, membrii clubului s-au mobilizat sa fie alaturi de copiii prescolari de la gradinita din Magureni- jud.Prahova, prin a le oferi cate un rucsac cu rechizite.

Cea mai importanta actiune a lunii este organizarea Crosului Inima de Leu, actiune cu impact national care se va desfasura in data de 16 Septembrie 2017. Vor participa copii de scoala generala care vor alerga pentru promovarea activitatii fizice, avand ca obiectiv reducerea riscului bolilor cardiovasculare.

Ne-am stabilit echipele care se vor ocupa cu organizarea si participarea la cele doua actiuni, am identificat si acoperit resursele urmand sa derulam efectiv activitatile propuse.

La Ploiesti, am ajuns la concluzia ca suntem ceea ce facem. A ne ajuta semenii si a face actiuni de voluntariat nu este un act ci o obisnuinta!

NOI SERVIM!!!

RSS
 
 
 
 
 
 
Powered by Phoca Gallery

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2021 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search