Screening glicemie - Lions Club Ploiești impreuna cu IP Naresh Aggarwal

In perioada 09-11 Martie 2018, Districtul Lions 124 Romania a primit vizita Presedintelui International Dr. Naresh Aggarwal impreuna cu sotia sa Navita.

Cu acesta ocazie, Lions Club Ploiesti  in parteneriat cu  ASOCIATIA DIABETICILOR PRAHOVA si SCOALA POSTLICEALA  SANITARA THOMA  IONESCU  din Ploiesti a  organizat o campanie de testare gratuita a glicemiei, campanie care s-a desfășurat în incinta Halelor Comerciale Ploiesti, între orele 11.30 -13.30, in data de 10 Martie 2018.

Evenimentul a fost unul încununat de succes și aplaudat de prahovenii prezenti, care au avut ocazia, astfel, să își verifice nivelul glicemiei și al tensiunii arteriale.

Am reusit să oferim, spun eu, un strop de speranță, sănătate și optimism la nu mai putin de 197 ploieșteni.

Varsta participanților a fost intre 29 si 87 ani. Dintre acestia 70 de persoane au fost identificate cu glicemie in afara limitelor: glicemie mai mare de 120  - 68 persoane si glicemie mai mica de 80 - 2 persoane. 

De asemenea, nu putem trece cu vederea prezența persoanelor cu vârste cuprinse între 35 și 55 ani, al caror număr nu a fost mare, dar a dovedit interesul crescând pentru îmbrățișarea de timpuriu a dictonului  Este mai ușor să previi decât să tratezi.

În pofida crizei economice și a greutătilor inerente, am constatat că prahovenii manifestă interes pentru sănătatea lor și încearcă, pe cât posibil, să ducă o viață echilibrată.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search