ANIVERSARE CONCORDIA 25 ANI

Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație  activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă.

Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Organizația Umanitară CONCORDIA a organizat Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!”, ediția a II-a, joi, 29 septembrie 2016, la Teatrul ODEON din București.

Aici, ne-am bucurat de o călătorie de descoperire a profunzimii notelor muzicale alături de invitați speciali, Violonistul Alexandru TOMESCU, Alexandra UȘURELU și Ana MUNTEANU.

Evenimentul a avut ca scop atragerea de fonduri pentru sprijinul și extinderea proiectelor destinate copiilor și tinerilor defavorizați, iar încasările vor fi direcționate către proiectele sociale desfășurate de CONCORDIA în București, Ariceștii Rahtivani și Ploiești, Județul Prahova.

Lions Club Ploiesti a fost alaturi de Concordia la acest moment aniversar, participand la eveniment si astfel contribuind la strangerea de fonduri pentru copiii defavorizati.

Clubul nostru a fost si este alturi de Concordia prin donatii pentru copii precum si proiectul Vedere clara ochi sanatosi de depistare a problemelor de vedere si sustinerea celor care au nevoie de ochelari.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.



LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2024 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search