CONVENTIA NATIONALA – TIMISOARA MAI 2015

In perioada 22-24 Mai 2015 a avut loc la Timisoara Conventia Nationala Lions. Din partea Lions Club Ploiesti au participat cinci membri la evenimentele prilejuite de aceasta manifestare.

Vineri 22 Mai 2015 a avut loc ultima sedinta de cabinet din anul lionistic 2014-2015. Cu acest prilej, guvernatorul Marius Popa a facut o analiza foarte bine structurata a anului lionistic care a trecut din punct de vedere al realizarilor dar si al lucrurilor ce ar trebui imbunatatite pentru a atinge excelenta in lionism.

Sambata 23 Mai 2015 s-au desfasurat lucrarile celei de a 21-a Conventii Nationale Lions District 124 Romania. Mai multi oaspeti din afara tarii au sustinut discursuri pentru a transmite felicitari districtului nostru in ceea ce priveste actiunile si activitatea desfasurata in anul lionistic care se incheie in Iulie. Au fost prezentate realizari ale colaborarii dintre cluburile lions din Romania si Franta-Bordeaux, pentru infiintarea bibliotecilor francofone.

Au urmat rapoartele membrilor cabinetului pentru anul lionistic 2014-2015. La sfarsitul raportului plin de realizari prezentat, Marius Popa, Guvernatorul Lions District 124 Romania a inmanat diplome si distinctii atat pentru invitati cat si pentru membrii Lions si cluburi cu merite deosebite in anul lionistic care se apropie de sfarsit.

In program a existat si traditionalul moment al schimbului de fanioane intre presedintii de cluburi Lions din tara si Guvernator.

Dupa-amiaza a insemnat confirmarea posturilor de Guvernator, Vice Guvernator I si alegerea Vice Guvernatorului II – Antonio Tache de la Lions Club Ploiesti.

Seara de Vineri a fost o seara de Gala in cadrul careia membrii Lions din toata tara s-au simtit bine si s-au relaxat. Sambata seara am particpat la o petrecere traditionala romaneasca in aer liber pentru care multumim prietenilor organizatori de la cluburile din Timisoara.

Multumim colegilor de la cluburile Lions din Timisoara pentru implicarea in organizarea celui mai important eveniment lionistic al anului.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.



LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2024 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search