Revelion Lions 2018

In perioada 19-21 Ianuarie 2018 a avut loc la Sinaia a treia sedinta de cabinet a Guvernatorului, prilej cu care membrii lions din tara au participat si au sarbatorit Revelionul Lions.

 

Din partea Lions Club Ploiesti au participat 10 membrii. Trei dintre ei sunt implicati si in conducerea District 124 Romania.

 

Sambata dimineata a avut loc Sedinta de cabinet. Guvernatorul Districtului D 124 Romania a prezentat raportul privind activitatea derulata de la ultima intalnire.

 

Seara a avut loc infratirea Districtelor Lions 124 Romania si Districtului  Greciei si Ciprului, intr-o atmosfera prieteneasca si foarte eleganta.

 

Seara de sambata a fost seara Revelionului Lions. A fost organizata si licitatia Afiselor pentru Pace participante la concursul de anul acesta. Banii adunati reprezinta fondurile necesare pentru organizarea si premierea concursului Afise pentru Pace, viitoarea editie.

 

Si in acest an Revelionul a fost un prilej de bucurie ca urmarea a reintalnirii vechilor prieteni, de acceptare in marea familie Lions a membrilor noi.    

RSS
 
 
 
 
 
 
 
Powered by Phoca Gallery
 

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search