PLANTARE ARBORI – 28 MARTIE 2018

Miercuri, 28 Martie 2018, orele 11:30, Lions Club Ploiesti a organizat actiunea de plantare forsythia in curtea Scolii Gimnaziale Sfantul Vasile din Ploiesti, strada 8 Martie.

Evenimentul,  se înscrie pe linia acţiunilor derulate de Asociatia LIONS CLUBS INTERNATIONAL si Asociatia LIONS CLUBS DISTRICT 124 ROMANIA, privind ZIUA NATIONALA LIONS DE PLANTARE ARBORI SI ARBUSTI-PAA.

La actiunea de Miercuri 28.03.2018, au  participat copii din clasa a VI-a , Scoala Sfantu Vasile, Ploiesti. Acestia au plantat in curtea scolii 15 puieti de forsythia, contribuind astfel la stimularea interesului pentru mediul inconjurator si pentru promovarea biodiversitatii.

Alaturi de copii,  au participat  la aceasta actiune si membri ai Asociatiei Lions Club Ploiesti, care s-au ocupat de organizarea evenimentului, avand satisfactia ca sprijina o cauza buna, cu impact de lunga durata.

Directia Silvica Prahova a raspuns pozitiv demersului initiat de Clubul Lions Ploiesti, ajutand cu achizitionarea plantelor si posibilitatea de plantare a acestora.

Clubul Lions isi propune sa continue campania ecologistă si anii urmatori, anul acesta fiind al optulea an  in care Clubul ploiestean organizeaza aceasta actiune.

Aceasta actiune a reprezentat  un prilej minunat de a lega numele Lions de ideea de voluntariat in scopul infrumusetarii spatiilor naturale, de antrenare a copiilor, stimulandu-le interesul pentru protejarea mediului inconjurator si implicarea in comunitate.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2024 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search