TABARA DE MATEMATICA – CAMPULUNG MUSCEL, 16 - 21 Iulie 2018

In perioada 16 - 21 Iulie 2018 Lions Club Campulung Negru Voda a organizat tabara nationala de matematica pentru toate cluburile din district, pentru maxim 20 de elevi care trec in acest an in clasa a VIII-a,  pasionati de matematica cu o situatia materiala precara.

Clubul Lions Ploiesti a trimis in tabara trei elevi, pe Frasineanu Amelia de la Scoala Sfantu Vasile, Miroiu Rares de la Colegiul National Mihai Viteazu din Ploiesti si Daniel Visan din Bucuresti. Copiii au obtinut in decursul anilor mai multe diplome la concursuri locale si regionale la matematica si alte discipline din programa scolara.

Toti copiii au beneficiat la Campulung de conditii deosebite pentru petrecerea timpului liber dar si de „antrenare” la matematica, avand  profesori indrumatori colaboratori la Gazeta Matematica.

Copiii au fost foarte multumiti si incantati de zilele petrecute in tabara, atat pentru exercitiile de matematica pe care le-au rezolvat, cat si pentru programul de drumetii si distractie oferit de organizatori.

Multumim Clubului Lions din Campulung pentru ca ne-a oferit posibilitatea participarii si in acest an, al 7-lea, in aceasta tabara.

RSS
 
 
 
 
 
Powered by Phoca Gallery

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2024 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search