SCHIMBURI TINERI PLOIESTI

Anual, cluburile Lions din intreaga lume, se implica in mod activ, in organizarea, la nivelul fiecarei tari unde exista cluburi Lions, a unei Tabere international (Youth Camp) si a unui schimb de tineri (Youth Exchange).

Tabara dureaza aproximativ 2-3 saptamani si reuneste tineri din toate tarile participante la acest program, asistati de membrii Lions si Leo, iar Schimbul/Youth Exchange, dureaza 1 saptamana sau 2 si  inseamna gazduirea tinerilor de catre familiile membrilor Lions.

Este oferita,  astfel posibilitatea tinerilor cu varste cuprinse intre 16 si 21 de ani, sa calatoareasca in alte tari si sa cunoasca traditii si culturi diferite de ale lor.

Anul acesta, Clubul Lions Ploiesti, s-a alaturat acestei initiative  si a trimis in tabara din Japonia un copil cu rezultate deosebite la invatatura din Colegiul Mihai Viteazul Ploiesti.

Noi servim !

RSS
 
 
 
 
Powered by Phoca Gallery

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2024 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search