Revelion Lions 2019

In perioada 18-20 Ianuarie 2019 a avut loc la Poiana Brasov a treia sedinta de cabinet a Guvernatorului, prilej cu care membrii lions din tara au participat si au sarbatorit Revelionul Lions.

Din partea Lions Club Ploiesti au participat 3 membri. Doi dintre ei sunt implicati si in conducerea District 124 Romania, respective IPDG si Responsabil Comisia Afise pentru Pace.

Sambata dimineata a avut loc Sedinta de cabinet. Guvernatorul Districtului D 124 Romania a prezentat raportul privind activitatea derulata de la ultima intalnire.

Seara de sambata a fost seara Revelionului Lions. A fost organizata si licitatia Afiselor pentru Pace participante la concursul de anul acesta. Banii adunati reprezinta fondurile necesare pentru organizarea si premierea concursului Afise pentru Pace, viitoarea editie.

Si in acest an Revelionul a fost un prilej de bucurie ca urmarea a reintalnirii vechilor prieteni, de acceptare in marea familie Lions a membrilor noi.    

RSS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by Phoca Gallery

 

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2024 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search