PROIECT DIABET DIA16117/124- GRUPURI SUPORT

In cadrul proiectului derulat pe baza grantului DIA16117/124 Adolescent Diabetes Camps and Support Groups, Romania, finantat de catre Lions Clubs International Foundation impreuna cu Lions Club Ploiesti si District 124 Romania, Joi 31 Ianuarie 2019 s-a desfasurat una din sesiunile lunii Ianuarie de grupuri suport.

Psihologul Iuliana Gheorghe  consiliaza succesiv 10 copii si 10 parinti ai acestora asigurand suport emoțional pentru a depăși în mod sănătos situația de criză familială si sociala cauzată de viata cu diabet zaharat tip 1.

Copiii si parintii participa la aceste sedinte de consilere de la care primesc o multime de informatii privind  dezvoltarea unor comportamente adaptative, bazate pe înțelegerea corectă a situației de viata pe care o traversează.

Vom continua sesiunile de grupuri suport pana in luna Iunie, urmanad ca apoi sa pregatim tabara pentru copiii cu diabet care va avea loc, ca si anul trecut, in luna august.

RSS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by Phoca Gallery

 

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2024 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search