SEDINTA CLUB- 21 FEBRUARIE 2019

Joi, 21 Februarie 2019, a avut loc sedinta de club a membrilor LC Ploiesti.  La sedinta au participat 12 membri.

Pe ordinea de zi am avut analiza activitatilor ce urmeaza a fi desfasurate in luna Martie si primirea de noi membri.

Prima parte a sedintei a fost dedicata ceremoniei de primire a  doi membri noi, Laura si Mircea Draghici, persoane implicate in viata sociala a orasului nostru. Cei doi noi membri au participat deja la cateva actiuni ale clubului nostru de anul trecut, fiind si unii din sponsorii Concertului de Craciun.

Ne bucuram ca ii avem alaturi de noi si speram ca impreuna sa realizam activitati frumoase, de impact in cadrul societatii.

In partea a doua a sedintei am discutat despre progresul proiectului in care clubul nostru este implicat si anume organizarea grupurilor suport si a campaniilor de informare in scoli despre diabet.

Am incheiat cu organizarea urmatoarelor doua actiuni si anume screening oftalmologic la copii scolari din orasul Blejoi si ziua femeii.

Multumim tuturor pentru implicare!

RSS
 
 
 
 
 
 
 
Powered by Phoca Gallery

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2023 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search