LEO CLUB AMICIS PLOIESTI

Cu ocazia Concertului Magia Craciunului editia 2018, Luni 17 Decembrie 2018 a avut loc infiintarea oficiala a clubului Leo AMICIS Ploiesti, avand ca si club parent Clubul Lions Ploiesti.

Cei 20 de copii membri sunt elevi ai colegiului Mihai Vitezul Ploiesti, din clasele X-XII.

Au fost prezenti  la eveniment 18 din cei 20 de membri. Copiii s-au bucurat de primirea calduroasa care le-a fost facuta si s-au angajat sa respecte cerintele de a fi un membru Leo in marea familie Leo-Lions.

Multumim oficialilor Lions pariticipanti la eveniment: Vice Guvernator 1 Dan Sain si Anamaria Zechiu Ciorogaru, LEO Advisor al LEO GAUDIUM Constanta, Membru Fondator LIONS CLUB Constanta BALKANICA”, care a oficiat evenimentul.

Le dorim membrilor clubului Leo nou infiintat sa desfasoare cat mai multe actiuni in folosul comunitatii prahovene din care provin si sa se simta mandri de alegerea facuta de a fi voluntar.

RSS
 
 
 
 
Powered by Phoca Gallery

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2024 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search