INCEPUT DE AN SCOLAR 2018

Scoala, dupa cum bine stim este institutia care pregateste, educa copiii societatii in vederea socializarii acestora. Scoala este cea care deschide ochii omului catre universul cunoasterii, lumii in care traieste. Ea are si rolul de a-i dezvolta aptitudinile si a-i crea parghii motivationale in activitatile sale din societate. De aceea se spune despre un om superior ca este scolit, adica a trecut printr-o scoala, a fost educat.

Lions Club Ploiesti a fost alaturi de copiii de la Centrului de zi pentru prescolari din cartierul Malu Rosu Ploiesti, jud.Prahova cu ocazia inceputului de an scolar.

Clubul nostru a oferit rucsacuri dotate cu materiale didactice  si dulciuri celor 23 de copii.

Lions Club Ploiesti, constientizeaza care este importanta scolii in viata omului si incurajeaza de fiecare daca elevii sa nu renunte la visurile, pasiunile sau dorintele lor.

Noi servim!

RSS
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by Phoca Gallery

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2024 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search