HRANA PENTRU NEVOIASI LA PLOIEȘTI

La nivel Internațional, Cluburile Lions, au avut ocazia de a arăta întregii lumi, cat sunt de unite, printr-o nouă acțiune, ce are loc anual, in luna Ianuarie și al cărei scop principal este lupta împotriva foamei la nivel mondial.

În Ianuarie, Lions Clubs International, invită cluburile Lions din întreaga lume să desfășoare o astfel de acțiune.

În luna Ianuarie, membrii Lions Club Ploiești, s-au mobilizat și au organizat o acțiune, ce a urmărit tema principală promovată de Lion Clubs International: Lupta împotriva foamei!

Astfel au fost duse alimente (carne,branza,ulei,orez,dulciuri) pentru trei familii nevoiase din Cartierul Eroilor Ploiesti, avand cate doi copii. Am donat de asemenea alimente pentru o familie avand un membru cu dizabilitati.

Membrii Lions Club Ploiești, speră să organizeze, cât mai multe actiuni de acest tip, nu doar în Ianuarie, ci de fiecare dată cand va fi nevoie in cadrul Comunitații prahovene. In Ianuarie, ne-am concentrat întregile resurse pe furnizarea de hrană celor ce aveau nevoie și suntem încântați de rezultate.

Lupta împotriva foamei este o acțiune ce poate fi îmbrațișată de către oricine, nu doar organizand acțiuni de mare amploare, ci și doar mergând pe stradă si dăruind unui străin înfometat ceva de mâncare.

 

RSS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by Phoca Gallery

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2024 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search