CONVENTIA DE TOAMNA ORADEA 2018

10 membrii ai Clubului Lions Ploiesti au participat in perioada 9-11 Noiembrie 2018 la Conventia Nationala de Toamna a cluburilor lions District 124 Romania, cara a avut loc la Oradea.

Pe parcursul celor doua zile ale conventiei cei sapte membrii ai clubului Ploiesti au participat la sedintele de plen precum si la organizarea si desfasurarea concursului Afise pentru Pace, etapa nationala.

Suntem mandri ca ne-am alaturat cluburilor din tara si in luna Septembrie am organizat actiunea Crosul Inima de Leu pentru a promova  activitatea  fizica, in scopul reducerii riscului  bolilor cardiovasculare.

De asemenea in luna Octombrie am organizat screningul oftalmologic anual pentru copii din clasele pregatitoare de la scoala Sf. Vasile din orasul Ploiesti judetul Prahova.

Totodata am organizat la inceputul lunii Noiembrie premierea copiilor care au participat si in acest an la concursul Afise pentru Pace, etpa la nivel de club.

Suntem mandri ca membrii clubului nostru sunt uniti si impreuna  reusim sa avem actiuni cu impact foarte mare in comunitate.

RSS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by Phoca Gallery

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2024 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search