Concert MAGIA CRĂCIUNULUI 2018

Membrii Clubului Lions Ploiești au organizat și anul acesta a șaptea ediție consecutivă a concertului caritabil  Magia Crăciunului, Luni, 17  Decembrie 2018, cu sprijinul Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești.

Concertul a fost susținut de formația Ploiești Jazz Trio by Filarmonica Paul Constantinescu.

Fondurile colectate  cu prilejul evenimentului  au fost utilizate pentru premierea copiilor participanți în anul școlar 2017-2018  la loturile lărgite pentru olimpiadele internaționale, alături de profesorii îndrumători, din județul Prahova.

Au fost premiați nouă elevi  de la liceele  MihaI Viteazul, Ion Luca Caragiale din Ploiești,  liceul Nicolae Grigorescu  din Câmpina, liceul Mihail Cantacuzino din Sinaia, liceul Nicolae Iorga din Vălenii de Munte , împreuna cu cei nouă profesori îndrumători. Toți acești tineri au reprezentat cu onoare  județul Prahova  la loturile lărgite ale olimpiadelor internaționale de informatică, lingvistică, lectura ca abilitate de viață, limba și literatura româna, biologie, neogreacă.

La concert au participat reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean, elevii premiați împreună cu parinții și profesorii îndrumători.

În spiritul mișcării lionistice, Lions Club Ploiești încurajează performanțele elevilor  lucru ce reprezintă un adevărat sprijin  în dezvolarea unor principii puternice în cadrul societății.

Lions Club Ploiești mulțumește  partenerilor, sponsorilor și tuturor participanților care au contribuit la eveniment și au făcut posibilă susținerea performanței prahovene.

RSS
 
 
 
 
 
 
Powered by Phoca Gallery

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2024 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search