AFISE PENTRU PACE -2018

Sâmbătă, 03 Noiembrie 2018 a avut loc premierea copiilor participanţi la concursul AFISE PENTRU PACE”, editia 2018-2019.

Evenimentul care s-a desfasurat la sala Europa a Camerei de Comert si Industrie a judetului Prahova, Str. Cuza Voda, nr.8, et.II, se înscrie pe linia acţiunilor derulate de Asociatia LIONS CLUBS INTERNATIONAL si Asociatia LIONS CLUBS DISTRICT 124 ROMANIA.

A fost ziua in care membrii ai Clubului Lions Ploiesti au premiat  copiii ce au participat si anul acesta la concursul”Afise pentru pace” organizat de Asociatia Lions Club Ploiesti pentru a zecea oara.

In urma jurizarii au fost acordate urmatoarele premii:

PREMIUL I - 1000 lei - RANDUNICA ANA-MARIA

Liceul Tehnologic Constantin Cantacuzino, Baicoi

Desenul participa la selectia nationala de la Oradea, 10 Noiembrie 2018 

PREMIUL II – 500 lei - BUCUR MARA

Colegiul National Mihai Viteazul, Ploiesti

PREMIUL III - 300 lei - RACARU FLORENTINA MIRELA

Scoala Gimnaziala Nicolae Iorga, Ploiesti

MENTIUNE - 100 lei – PARASCHIV MARIA CRISTINA

Scoala Gimnaziala Nicolae Simache, Ploiesti

Pentru a incuraja talentul  copiilor au mai fost acordate un numar de 11 mentiuni in valoare de 50 de lei fiecare, pentru participarea la acest concurs.

Concursul AFISE PENTRU PACE” organizat de clubul Lions Ploiesti, s-a adresat si anul acesta copiilor cu vârste între 11-13 ani, din şcoli generale ale Municipiului Ploiesti.

Tema concursului pentru anul lionistic 2017-2018 a fost “ KINDNESS MATTERS”. La fel ca in toti anii, concursul a fost piramidal, avind  baza  la nivel de club. Desenul clasat pe locul I va participa la selecţia naţională ce urmeaza sa aiba loc la nivelul Districtului 124 Romania, în data de 10 Noiembrie 2018, la Oradea.

 

Copiii au primit diplome  din partea organizatorilor. Nu au fost uitate nici doamnele profesoare ce au fost rasplatite cu diplome si cadouri pentru daruirea si pasiunea cu care indruma pasii micilor artisti.

Pacea este una din valorile fundamentale ale omenirii, ce trebuie pastrata si dusa mai departe de catre generatia viitoare reprezentata de copii.

Prin intermediul acestui concurs, copiii au putut sa-si exprime cel mai bine si mai frumos gandurile si trairile lor referitoare la minunatul sentiment de pace.

 

RSS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by Phoca Gallery

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2024 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search