CROSUL INIMA DE LEU PLOIESTI, EDITIA I - SEPTEMBRIE 2017

La inițiativa Federației Mondiale a Inimii și sub patronajul Organizației Mondiale a Sănătății și al UNESCO, data de 29 septembrie reprezinta Ziua Mondială a Inimii, motiv pentru care, în luna septembrie, cluburile Lions din întrega țară promovează mișcarea.

Astfel, în data de 16 Septembrie 2017, cu începere de la ora 900, Clubul Lions Ploiesti a organizat prima editie a crosului INIMĂ DE LEU in parcul de la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti. La aceasta acțiune au participat copii impreuna cu cadre didactice de la Scoala Sfantul Vasile si Colegiul Mihai Viteazul Ploiesti precum si voluntari din Asociatia PAY IT FORWARD ROMANIA.

Crosul s-a adresat elevilor iubitori de mișcare din clasele a VII-a si a VIII-a si a avut ca obiectiv promovarea activitatii fizice, in scopul reducerii riscului bolilor cardiovasculare.

Copiii au alergat aproximativ 1.000 m, fete si baieti separat. La sfarsit s-au acordat premii, mentiuni si diplome de participare.

Intr-o epoca in care televizorul si calculatorul domina din ce in ce mai mult viata copilului si il atrag in plasa sedentarismului, activitatile in aer liber sunt o farama de speranta la care merita sa apelam pentru a creste frumos si sanatos, atat din punct de vedere fizic, cat si mental.

RSS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by Phoca Gallery

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2020 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search