CONVENTIA DE TOAMNA ALBA IULIA 2017

Membrii Clubului Lions Ploiesti au participat in perioada 3-5 Noiembrie 2017 la Conventia Nationala de Toamna a cluburilor lions District 124 Romania.

Pe parcursul celor doua zile ale conventiei cei sapte membrii ai clubului Ploiesti au participat la sedintele de plen precum si la organizarea si desfasurarea concursului Afise pentru Pace, etapa nationala.

Pentru actiunile derulate  in perioada premergatoare Conventiei Nationale, Lions Club Ploiesti a fost mentionat si distins cu diploma de apreciere din partea conducerii Districtului.

Suntem mandri ca ne-am alaturat cluburilor din tara siin luna Septembrie am organizat actiunea Crosul Inima de Leu pentru a promova  activitatea  fizica, in scopul reducerii riscului  bolilor cardiovasculare.

De asemenea in luna Octombrie am organizat screningul oftalmologic anual pentru copii din clasele pregatitoare de la scoli din orasul Ploiesti sau judetul Prahova.

Totodata am participat la etapa nationala a concursului Afise pentru Pace cu un desen care a castigat la acesta competitie  o mentiune. 

Suntem mandri ca membrii clubului nostru sunt uniti si impreuna  reusim sa avem actiuni cu impact foarte mare in comunitate, inscriindu-ne alaturi de celelalte cluburi din district in tematica acestui anului lionistic  Lions 100-Romania 100.

RSS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by Phoca Gallery
 

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search