BIBLIOTECA MEDIATECA FRANCEZA - BENJAMIN FONDANE

Joi 17 Mai 2018, membrii Lions Club Ploiesti au inaugurat in cadrul bibliotecii judetene Ploiesti o sectie a Bibliotecii Mediateca Franceza, numita Benjamin Fondane.

Acest  lucru a fost posibil prin donatia de carte franceza adresata copiilor si tinerilor de catre membrii Bibliotecii Mediateca Franceza din Bordeaux Franta. Acestia au fost reprezentati de lion Marc Melguene si lion Martine Melguene, doi vechi prieteni ai lionismului romanesc.

Au fost donate un numar de aproximativ 1.400 volume carti.

Cu aceasta biblioteca au fost inaugurate in Romania un total de 45 de astfel de sectii de carte in limba franceza adresata tinerilor. Toate aceste biblioteci sunt patronate de cluburi lions de pe tot cuprinsul tarii.

Multumim pritenilor francezi pentru donatia de catre si totodata doamnei director a Bibliotecii Judetene Prahova pentru posibilitatea de a inaugura biblioteca ce va purta numele Benjamin Fondane.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2024 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search