Concertul de Craciun DECEMBRIE 2013

CONCERT DE CRACIUN 2013-LIONS CLUB PLOIESTI

Membrii Lions Club Ploiesti, sprijiniti de Primăria Municipiului Ploiești și Orchestra Filarmonicii Paul Constantinescu Ploiesti au organizat Concertul de caritate intitulat "Un Craciun luminos", Sambata, 21 Decembrie 2013.

Concertul a fost sustinut de către membrii Filarmonicii  Paul Constantinescu , sub bagheta dirijorului Radu Postavaru, împreună cu doi tineri muzicieni talentati. Acești tineri au studiat la Scoala de Arta din Ploiesti, apoi au continuat studiile muzicale la Universitati de prestigiu din Europa.

Am fost încântati cu recitaluri :

Adela Maria Bratu, Vioara
Wolfgang Amadeus Mozart - Concertul nr 7 pentru vioară și orchestră în Re major K. 271

Marius Birtea, Clarinet
W.A. Mozart - Concertul pentru clarinet si orchestră în La major K. 622

Seara a fost încheiata de către  Orchestra Filarmonicii Paul Constantinescu , sub bagheta dirijorului Radu Postavaru, cu Surprize Muzicale Vieneze.

O parte din fondurile strânse din vânzarea de bilete și de la sponsori, au fost folosite pentru a recompensa tinerii elevi  nevoiasi din judetul Prahova, care are în anul școlar 2012-2013, au studiat excelent.

Astfel, au primit premii în bani în valoare totală de 11.000 lei, unsprezece elevi de la clasele  V-VII din școlile din județul Prahova.

La concert au fost invitați elevii premiati, cu părinții, profesorii, mentorii, directori de licee și colegii lor de liceu.
Sponsorii acestui eveniment, companii private din Ploiesti, Campina si Baicoi, au avut reprezentanți care au participat la concert.

Evenimentul s-a bucurat de participarea unor oficiali locali care au oferit premii pentru elevi, precum și o bună acoperire în presa locală și televiziune de la Ploiesti.

Acesta a fost a doua ediție a acestui eveniment și sperăm să devină o tradiție în Ploiești, în special în ceea ce priveste numarul de participanti la concert - care au fost în număr mare – si au plecat foarte incantati si multumiti de intregul spectacol.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search