Sedinta Sibiu 8 Noiembrie 2013

A DOUA SEDINTA DE CABINET – SIBIU, 08-09 NOIEMBRIE 2013

Sedinta de Cabinet de la Sibiu, a doua din anul lionistic 2013-2014, a adunat un numar impresionant de membrii Lions din tara. Acestia au participat cu interes la reuniunea de Sambata, 09 Noiembrie 2013, exprimand parerile sau opiniile ori de cate ori subiectul dezbatut s-a aflat in sfera lor de interes.

Lions Club Ploiesti a fost prezent la sedinta prin participarea a trei membrii ai sai, precum si a secretarului District 124 Romania de anul acesta, Antonio TACHE.

Ordinea de zi a fost foarte generoasa in subiecte, acestea fiind discutate si analizate pe rand. Cele mai importante probleme abordate au fost:

  • Participarea reprezentantilor membrilor Lions din District 124 Romania la forumurile europene si intalnirile internationale care vor avea loc;

Impactul pozitiv la nivel international adus de participarea delegatiei tarii noastre la intalnirile internationale ale asociatiei.

  • Vizibilitatea cluburilor Lions din tara la nivel national si international prin promovarea actiunilor desfasurate;
  • Crestere numar de membrii Lions;

Crestere numerica si crestere performanta cluburi.

  • Revista LIONS tiparita si on-line

Exista deja echipamentele informatice necesare pentru sustinerea revistei on-line.

Numarul de aparitii pentru revista tiparita s-a stabilit a fi de patru pe an.

  • Lions Quest - educatia tinerilor contra violentei si a drogurilor;

Se doreste demararea unor noi sesiuni de training pentru profesorii din tara , in limba romana.

  • Concursul Afise pentru Pace;

Comisia desemnata a ales desenul castigator pentru District 124 Romania, care va reprezenta Asociatia la faza internationala a concursului; Clubul Decan din Bucuresti a fost cel care a promovat desenul castigator de anul acesta.

Toate desenele participante la faza nationala a concursului vor fi licitate la Revelionul Lions din Ianuarie 2014, care va avea loc la Poiana Brasov.

Seara de Sambata a fost seara prieteniei si a bucuriei de a face parte dintr-o mare organizatie umanitara.

Le multumim cluburilor din Sibiu pentru organizarea deosebita a evenimentului in cadrul caruia membrii Lions din toate colturile tarii au facut parte din aceeasi familie.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2022 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search