actiune sociala plopeni AUGUST 2013

SPONSORIZARE ACȚIUNE SOCIALĂ – CENTRUL DE PLASAMENT PLOPENI

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova a organizat, în data de 23.08.2011, la Centrul de Plasament Plopeni (str. Republicii nr. 8-10, Plopeni), începând cu orele 09:00, a treia ediție a evenimentul „Socializarea nu cunoaşte vârstă”.

Evenimentul a fost organizat sub forma unei competiții destinate sportului minții, adresat copiilor, tinerilor şi persoanelor adulte cu handicap din cadrul unitaților de asistență socială din subordinea D.G.A.S.P.C. Prahova.

Clubul Lions Ploiești a sponsorizat evenimentul și a participat prin patru membrii ai săi la desfășurarea acestuia.

În cadrul acestei acţiuni, ajunsă la cea de-a treia ediție, s- au desfăşurat concursuri sportive de table şi rummy, la care au participat peste 50 de beneficiari din 8 centre de tip rezidenţial aflate în structura Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova:

- Centrul de Plasament Plopeni – iniţiatorul şi gazda evenimentului;

- Complexul de Servicii Comunitare „Sfânta Maria” Vălenii de Munte;

- Centrul de Plasament Filipeştii de Târg;

- Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Handicap Mislea;

- Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională pentru Persoane Adulte cu Handicap Urlaţi;

- Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap Urlați;

- Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap Nedelea; - Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Handicap Puchenii Mari.

Alături de beneficiarii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova, la eveniment au participat și invitați din comunitatea locală, respectiv pensionari împătimiți de jocul de table şi/sau rummy.

Toţi participanţii au primit premii şi diplome, iar câştigătorii au plecat cu trofeul ,,Cel mai bun jucător de table”, respectiv ,,Cel mai bun jucător de rummy”.

De asemenea, la eveniment s-a organizat o masă câmpeneșca şi un concurs de karaoke, toate acestea fiind acompaniate de un spectacol muzical oferit de organizatori.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2022 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search