BURSA MARIUS BIRTEA OCTOMBRIE 2013

BURSA SCOLARA – MARIUS BIRTEA

Lions Club Ploiesti il sponsorizeaza si anul acesta pe tanarul muzician Marius Birtea pentru a-si finaliza studiile muzicale- ultimul an de studiu, la Academia de Muzica Mozarteum din Salzburg.

Clubul nostru i-a platit jumatate din taxa de scolarizare pentru acest an de studii, in valoare de 3000 euro, urmand ca ulterior, din semestrul al doilea sa-i achite si cealalata jumatate.

Marius este absolvent al Liceului de Muzica din Ploiesti, studiind ca instrument muzical clarinetul. Datorita ajutorului financiar dat de Clubul Lions Ploiesti, tanarul muzician a putut sa-si continue studiile la Salzburg, intr-o prestigioasa academie de muzica. S-a integrat foarte bine si a inceput sa sustina recitaluri alaturi de orcheste si muzicieni prestigiosi din Austria.

Incepand de anul trecut, Marius sustine impreuna cu alti doi colegi Concertul de Craciun, sposorizat de Clubul Lions Ploiesti. Acesta este organizat la Filarmonica din Ploiesti impreuna cu orchestra prestigioasei institutii muzicale. La concert participa pe langa elevi si profesori din scoli si licee ale orasului Ploiesti si numeroase personalitati locale. Din fondurile adunate, Clubul Lions   Ploiesti a premiat elevii de liceu din judetul Prahova care au participat la olimpiade internationale.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2022 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search