ACTIUNE VALEA CALUGAREASCA SEPTEMBRIE 2013

LIONS CLUB PLOIESTI PREMIAZA COPII TALENTATI LA “FESTIVALUL VINULUI”

Timp de trei zile, in perioada 27-29 septembrie 2013, cunoscuta localitate prahoveana Valea Calugareasca, aflata pe celebrul “Drum al Vinului”, a imbracat haine de sarbatoare. Aici s-a desfasurat “ Festivalul Vinului”, un eveniment anual devenit deja traditie in randul celor care produc licoarea lui Bachus.

Pe langa trupe celebre ale momentului(Ana Maria Pătrăscioiu, Fuego, Iulian Nicolescu, Bianca Pătrăscioiu Gabriel Dorobanţu, Petrica Mitu Stoian, Alin Băicoianu, Iulian si Costin Ghinea, Honey ,Raul,Dana Mareş, Emilia Ghinescu şi Nicu Paleru) la festival au participat copii scolii din localitate,care ne-au incantat privirile si auzul cu dansuri populare si moderne,dar si cu superbe acorduri de chitara.

Membrii Clubului Lions Ploiesti au onorat si de aceasta data principiul lionistic de baza,“Serveste-i pe ceilalti” si nu au ratat ocazia sa-i “serveasca” pe copii participanti la festival.

In frunte cu presedintele ales 2012-2013, domnul Gheorghe Teodorescu , membrii clubului Lions au petrecut ore bune la festival si au premiat munca micutilor dansatori si cantareti cu plasute incarcate de bunatati.

Suntem onorati sa avem ocazia de a   aduce bucurie celor ce au nevoie de noi si in special copiilor, pentru ca ei reprezinta viitorul nostru si este important sa-i incurajam si sa le oferim modele demne de urmat.

Noi,cei de la Clubul Lions Ploiesti speram sa aducem bucurie si prin exemplul personal sa ajutam la construirea unei societati mai frumoase!

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2022 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search