ACTIUNE IORDACHEANU SEPTEMBRIE 2013

ACȚIUNE SPONSORIZARE RECHIZITE ȘCOLARE- SCHOOL IN A BOX

Clubul Lions din Ploiești a fost alături de copiii școlari (clasele I-IV) fără posibilităti materiale din satul Iordăcheanu, județul Prahova, la deschiderea noului an școlar 2013-2014.

Astfel au fost achiziționate 30 de ghiozdane echipate cu rechizite, acestea fiind impărțite la copii școlari care până anul trecut mergeau la școală cu sacoșe de platic.

Este prima acțiune desfășurată cu tematica School in a box de către clubul din Ploiești, dar nu prima în satul Iordăcheanu. Copiii și părinții lor s-au bucurat în anii trecuți de cadouri cu ocazia sărbătorilor precum și screening oftalmologic gratuit.

Copiii au fost încântați de ghiozdanele primite, inscripționate cu sigla clubului din Ploiești, iar membrii lions prezenți la acțiune, Sâmbătă 14 Septembrie 2013, le-au urat micuților școlari să aibă un an plin de succese și realizări.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2022 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search