Tabara Campulung Iulie 2013

TABARA DE MATEMATICA – CAMPULUNG MUSCEL, 14-21 IULIE 2013

 

In perioada 14 - 21 iulie 2013 Lions Club Campulung Negru Voda a organizat Tabara Nationala Lions de matematica. Aceasta tabara a fost organizata pentru toate cluburile din district, si au participat 15 elevi care trec in acest an in clasa a VIII-a.

 

Clubul Lions Ploiesti a trimis in tabara doi elevi, pe Oprea Andrei Ovidiu de la Scoala Sfantu Vasile si Brisan George de la Colegiul National Mihai Viteazu din Ploiesti. Ambii copii provin din familii cu situatii materiale precare. Copiii sunt pasionati de matematica, ei participand si castigand mai multe concursuri locale.

 

Copiii au beneficiat la Campulung de toate conditiile (cazare + masa) si de profesori indrumatori, colaboratori la Gazeta Matematica. Clubul Lions din Ploiesti le-a asigurat transportul.

 

Cei doi elevi au fost foarte multumiti si incantati de zilele petrecute in tabara, atat pentru exercitiile de matematica pe care le-au rezolvat si pentru care au fost premiati (Brisan George a primit Premiul 3), cat si pentru programul de drumetii si distractie oferit de organizatori.

 

Multumim Clubului Lions din Campulung pentru ca ne-a oferit posibilitatea participarii in aceasta tabara.

 

 

 

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2022 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search