Sedinta cabinet Campulung Iulie 2013

Sedinta Cabinet D124 Romania - Campulung Muscel

Sedinta de cabinet informala pentru anul lionistic 2013-2014 a avut loc la Campulung Muscel, Sambata 20 Iulie 2013, ora 1100, in sala de festivitati a Primariei.

Obiectivul acestei intalniri a fost acela de predare - primire intre cele doua cabinete, precum si prezentarea programului de guvernare 2013 – 2014, de catre Guvernatorul Districtului, Mirela Grigorovici.

Clubul Lions din Ploiesti a fost reprezentat de doi membrii, Tony Tache ocupand functia de secretar al District 124 Romania pentru anul lionistic 2013-2014.

In discursurile pe care le-au avut, toti membrii conducerii districtului au laudat participarea delegatiei Romaniei la Conventia Internationala de la Hamburg, considerand ca pentru o mai buna reprezentativitate la nivel international a tarii noastre, se impune o pregatire mai atenta a acestui eveniment.

A fost precizata pozitia noului guvernator international, Barry Palmer anume aceea ca pilonul activitatii lionistice pentru perioada 2013-2014 vor fi presedintii de zona din fiecare district.

Ideea infiintarii unui al doilea District in Romania a fost salutata de toti membrii noului Cabinet. Vice Guvernatorul II Istvan David a sustinut aceasta initiativa la Conventia Nationala care a avut loc in Mai la Bucuresti. Pentru realizarea obiectivului propus urmand a realiza vizite la cluburile din tara.

Comisia de Informatica a prezentat noul site al Districtului, acesta avand o forma noua, mult mai bine structurata si organizata.

Ziua de Duminica, 21 Iulie 2013 a fost Open Day pentru Tabara Diham, organizata de Past District Guvernator Andrei Kosma , in perioada 16-25 Iulie 2013.

Vice Guvernatorul II Istvan David si Secretarul Districtului Tony Tache au onorat invitatia participand la masa traditionala de gulas, servita in fiecare an cu ocazia zilei de primire a oaspetilor in tabara de la Diham.

Multumim Clubului Lions Campulung Muscel pentru organizarea sedintei, precum si membrilor lions care organizeaza in fiecare an tabara de la Diham cu mare pasiune si devotament, facand ca tinerii veniti din diferite tari ale lumii sa participe la o saptamana de socializare, cu jocuri si drumetii si multa voie buna.

 

 

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2022 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search