Conventia Internationala IULIE 2013

CONVENTIA INTERNATIONALA LIONS - HAMBURG 2013

Anul acesta a avut loc la Hamburg, in perioada 12-16 Iulie, Conventia internationala Lions. Clubul Lions din Ploiesti a avut doi reprezentanti la acest eveniment.

Delegatia Romaniei care a participat la parada Lions , organizata Sambata, 13 iulie, a fost formata din 32 persoane, printre care Guvernatorul, Imediat Past Guvernatorul, Vice Guvernator 1, ViceGuvernator2 si Secretar District pentru anul lionistic 2013-2014 – membru al clubului din Ploiesti.

Participarea tarii noastre la parada a fost foarte bine primita de participantii din toate tarile lumii, fiind salutati cu caldura si de membrii lions din conducerea internationala care ne-au urmarit din tribuna oficiala.

Conventia Internationala a fost un bun prilej de a recunoaste dezvoltarea miscarii lionistice la nivel mondial si de a participa la diferite intalniri, dezbateri pe diferite teme care fac parte din programul international al cluburilor lions din intrega lume.

Am participat la seminarul dedicat concursului international Afise pentru Pace, unde au fost prezentati cativa din castigatorii anilor trecuti ai acestui eveniment. Este foarte interesant faptul ca majoritatea acestor tineri s-au dezvolatat ulterior castigarii premiului pe directia artistica, de arte fumoase, unii dintre ei fiind chiar profesori de desen indrumatori ai tinerilor generatii de copii.

Este extraordinar sa vezi cum aproximativ 25.000 de membrii lions din intrega lume s-au adunat pentru a se cunoaste unii cu altii, pentru a participa la evenimente comune pe parcursul zilelor conventiei, cu bucurie si avand totodata sentimentul ca fac parte dintr-o organizatie cu o viziune ferma, avand o misiune clara precum si o istorie lunga si demna.

 

 

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2022 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search