Conventia Nationala MAI 2013

CONVENTIA NATIONALA LIONS – BUCURESTI 2013

In zilele de 17-18 Mai 2013, la Bucuresti a avut loc a 19 -a Conventie Nationala Lions, District 124 Romania. Clubul Lions din Ploiesti a fost reprezentat de sase membrii.

In dupa amiaza zilei de Vineri 17 Mai 2013 a avut loc ultima sedinta de cabinet pentru anul lionistic 2012-2013, la hotel Sofitel din Bucuresti.

Dimineata zilei de Sambata, 18 Mai 2013 a fost dedicata  desfasurarii Conventiei Nationale, care a avut loc la Biblioteca Centrala Universitara Carol I, Bucuresti. Mai multi oaspeti Lions din afara tarii au sustinut discursuri pentru  a transmite felicitari districtului nostru in ceea ce priveste actiunile si activitatea desfasurata in anul lionistic care se incheie in Iulie. Totodata si-au manifestat indemnul pentru continuarea actiunilor de voluntariat in folosul comunitatii, prin implicarea si atragerea de noi membrii in cluburile districtului precum si infiintarea unor cluburi noi.

Au fost prezentate rapoartele membrilor cabinetului pentru anul lionistic 2012-2013,  precum si pricipalele activitati LEO ale anului care se incheie, de catre presedintele LEO, Silviu Vert. Programele nationale au fost prezentate de presedintii comisiilor respective:

  • Lions Quest – realizarile de pana acum ale acestui program de constientizare in randul tinerilor privind probleme grave precum consumul de droguri;
  • Tabara de la Diham – participarea in fiecare an a copiilor din familii lions din afara tarii, care au fost gazduti pentru o sapatamana sau doua de familii lions din tara noastra;
  • Comisia de Ocrotire a Vederii -  care a prezentat tot ceea ce cluburile au realizat privind preventia si ajutorul acordat persoanele cu deficiente de vedere.

In program a existat si traditionalul moment al schimbului de fanioane intre presedintii de cluburi Lions din tara si Guvernatorul District 124 Romania – Paul Grecu, precum si acordarea de premii si distinctii pentru cluburile si membrii Lions cu cele mai multe realizari pentru anul in curs. Doi membrii ai clubului din Ploiesti au primit diplome de excelenta pentru activitatea desfasurata la nivel de District.

Au urmat alegerile pentru conducerea Districtului 124 Romania, anul lionistic 2013-2014. Acestea au inceput prin sustinerea candidaturior pentru posturile de Vice Guvernator (VDG) I, VDG II precum si postul de Guvernator. Pentru VDG II au existat doua candidaturi. Candidatura pentru VDG I a fost sustinuta de Marius Popa care la anul va fi Guvernator pentru District 124 Romania. Pentru functia de Guvernator pentru anul lionistic 2013-2014, candidatura a fost sustinuta de Mirela Grigorovici, ce va incepe activitatea  in  aceasta functie din Iulie.

Postul de Vice Guvernator II va fi ocupat din Iulie 2013 de catre David Istvan din Clubul Lions Brasov.

Toate candidaturile au fost validate prin vot astfel ca la final am ascultat programul noului Guvernator, noua organizare si conducere pentru  District 124 Romania precum si datele sedintelor de cabinet din anul lionistic care va incepe. Clubului din Ploiesti va fi reprezentat si in anul lionistic 2013-2014 la nivel national prin Secretarul Districtului -  Ion Antonio TACHE si Presedinte de Zona – Cristian VISAN.

Seara de Sambata a fost o seara de Gala in cadrul careia membrii Lions din toata tara s-au simtit bine si s-au relaxat.

Multumim colegilor de la cluburile Lions din Bucuresti pentru implicarea in organizarea celui mai important eveniment lionistic al anului, si suntem mandri ca si clubul nostru a participat la organizarea conventiei printr-o sponsorizare de 500 euro.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2022 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search