Seminar LENS - Aprilie 2013

Seminar LENS - 2013

 In perioada 5 - 7 aprilie 2013 a avut loc seminarul LENS organizat de Vice Guvernatorul Mirela Grigorovici  la Sibiu, hotel Roberts.

 Seminarul a avut ca obiectiv instruirea membrilor lions care vor fi la conducerea districtului pentru anul lionistic 2013-2014. Coordonatorul seminarului a fost Marius Popa, Vice Guvernator 2 District 124 Romania.

 Clubul Lions Ploiesti a fost prezent la seminar prin patru membrii ai sai. Doi membrii vor face parte din conducerea District 124 in anul lionistic 2013-2014, ocupand functiile de Secretar District-Antonio TACHE si Presedinte de Zona – Cristian VISAN.

 La inceputul seminarului a fost analizat planul elaborat anul trecut si care a fost aplicat in timpul guvernoratului 2012-2013 de catre Guvernatorul District 124 Romania Paul GRECU. S-a discutat despre modul in care au fost realizate obiectivele propuse atunci, identificandu-se cauzele interne sau externe care au impiedicat realizarea cu succes a tuturor acestora.

 Dezbaterile care au avut loc au condus la conturarea  unei viziuni comune a viitorului Districtului. S-au identificat elementele viziunii care vor fi implementate, pentru ca LIONS România să se încadreze pe direcţia dorită. S-au analizat obstacolelor, constrângerilor sau barierelor care pot împiedica această viziune să devină realitate.

 S-au stabilit directiilor strategice catre care trebuie să ne îndreptăm pentru a rezolva obstacolele / contradicţiile şi a realiza viziunea. La final s-au trasat activitatile si s-au alocat resursele precum si termenele de implementare pentru acestea.

 Toate obiectivele propuse, activitatile care vor conduce la realizarea acestora vor face parte din programul de guvernare al districtului pentru anul lionistic 2013-2014. Pentru realizarea cu succes a acestora trebuie sa contribuim fiecare dintre noi incepand de la nivelul de club si pana la nivelul conducerii districtului, prin intermediul voluntariatului, prin implicarea in comunitate si prin cooperarea la nivel international.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2022 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search