Plantare arbori si arbusti Aprilie 2013

Plantare arbori si arbusti - 2013

 In ziua de Marti, 02 Aprilie 2013, orele 1030, Lions Club Ploiesti a organizat actiunea de plantare arbori (catalpa) in Ploiesti, parcul CINA.

 Evenimentul,  se înscrie pe linia acţiunilor derulate de Asociatia LIONS CLUBS INTERNATIONAL si Asociatia LIONS CLUBS DISTRICT 124 ROMANIA, privind ZIUA NATIONALA LIONS DE PLANTARE ARBORI SI ARBUSTI, PAA-15.04.2013.

 La actiunea de Marti 02.04.2013, au participat copiii din clasa a V-a A Scoala Sfantu Vasile, Ploiesti, insotiti de doamna profesoara Roxana Taga, diriginta lor. Acestia au plantat in parcul CINA din oras 15 puieti de catalpa, contribuind astfel la stimularea interesului pentru mediul inconjurator, pentru promovarea biodiversitatii si obtinerea unui aer mai putin poluat.

 Alaturi de copii, au participat la aceste actiuni mai multi membrii ai Asociatiei Lions Club Ploiesti, care s-au ocupat de organizarea evenimentului, avand satisfactia ca sprijina o cauza buna, cu impact de lunga durata.

 S.C. Serviciul Gospodarire Urbana Ploiesti a raspuns pozitiv demersului initiat de clubul Lions Ploiesti, ajutandu-ne cu  achizitionarea arborilor si posibilitatea de plantare a acestora.

 Clubul Lions isi propune sa continue campania ecologistă si anii urmatori, anul acesta fiind al treilea in care Clubul nostru organizeaza aceasta actiune. Intentionam sa implicam scoli locale si comunitatea, cu plantări succesive primăvara şi toamna, în sprijinul ocrotirii mediului şi al unui viitor mai curat pentru generaţiile viitoare.

 Evenimentul a fost primit cu interes de copii, acestia au pus nume puietilor plantati si au promis ca vor veni din cand in cand sa vada evolutia lor.

 Aceasta actiune a reprezentat  un prilej minunat de a lega numele Lions de ideea de voluntariat in scopul infrumusetarii spatiilor naturale, de antrenare a copiilor, stimulandu-le interesul pentru protejarea mediului inconjurator si implicarea in comunitate.

 

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2022 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search