8 Martie 2013

8 Martie 2013 – Comuna Iordacheanu, judetul Prahova

De la infiintarea sa, Clubul Lions Ploiesti a tinut sa sarbatoreasca ziua de 8 martie impreuna  si pentru femei.

In ultimii doi ani Clubul Lions Ploiesti a fost prezent prin reprezentantii sai la Centre de Asistenta pentru batrani din localitatile Liliesti si Mislea, judetul Prahova. In ziua de 8 Martie, am donat alimente pentru pregatirea mesei de pranz pentru toti batranii din centru iar femeile institutionalizate au primit cate un mic dar si o floare. Batranii, aceia care mai puteau sa o faca, au fost surprinsi si totodata bucurosi de actiunea noastra. Multi dintre ei se gaseau in stadii avansate de senilitate.

Anul acesta ne-am gandit sa inveselim putin inimile unor persoane, de gen feminin desigur, cu situatie materiala deosebit de precara din comuna Iordacheanu, judetul Prahova.

Membrii Clubului Lions Ploiesti au pregatit pentru 25 de femei sacose cu alimente de baza, fructe, suc, o cutie de bomboane precum si obiecte de igiena personala.

In ziua de 8 Martie, mai multi membrii ai clubului printre care si doamna doctor Diana Poiana ne-am adunat in Comuna Iordacheanu, judetul Prahova, unde alaturi de domnul primar am felicitat femeile chemate pentru ziua lor, le-am urat sanatate si putere pentru a avea grija in continuare de familiile lor si le-am oferit darurile pregatite.

 Si pentru ca alaturi de noi aveam si un medic, membra a clubului si intotdeauna saritoare la actiunile noastre de voluntariat, fiecare femeie a beneficiat de o tensiune luata si o indrumare , daca era cazul, catre un cabinet de specialitate.

Spre surprinderea noastra majoritatea femeilor prezente aveau probleme, adica o tensiune peste si chiar foarte mult peste limita normala acceptata. Ne-am gandit ca o cauza este cu siguranta lipsa banilor care le-a impiedicat sa mearga catre un consult de specialitate. Am glumit cand le-am spus ca poate si emotiile intalnirii cu noi le-au cauzat tensiunea marita.

Actiunea a fost foarte bine venita, multe femei avand chiar lacrimi in ochi pentru ca niciodata, chiar niciodata nu s-a gandit cineva la ele cu acesta ocazie.

Multumim din nou domnului primar al comunei Iordacheanu pentru sprijinul acordat ca aceasta actiune sa aiba loc si sa fie incununata de succes.

Am fost cu adevarat bucurosi ca am reusit si in acest an sa sarbatorim ziua internationala a femeii acolo unde femeia chiar avea nevoie de ajutor, bucurandu-se pentru sprijinul primit din partea noastra.

Datorita actiunile pe care le-am mai desfasurat in acesta comuna, deja clubul nostru este cunoscut iar oamenii se bucura de darurile si ajutorul pe care le oferim  pentru a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2023 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search