Donatie Februarie 2013

Donatie-Centrul de zi pentru copii prescolari Ploiesti

Membrii Clubului Lions Ploiesti, au sustinut mesele pentru copiii din cadrul gradinitei Centrului de zi pentru copii prescolari din Ploiesti, timp de doua sapatamani.

Astfel cei 25 de copii din centru s-au bucurat de masa de dimineata, masa de pranz si gustare oferite pe parcursul a 10 zile lucratoare de catre Clubul Lions din Ploiesti.

Alimentele donate, in valoare de aproximativ 1 300 lei au constituit materia prima pentru pregatirea meselor la cei 25 de copii cu probleme sociale care sunt inscrisi la gradinita Centrului de Zi Ploiesti.

Au fost achizitionate legume si carne pentru pregatirea mesei de pranz, dar si lapte, dulciuri si fructe care au completat mesele celelalte ale zilei.

Cum alocatia zilnica pentru un copil este in valoare de numai 60 de lei, am incercat ca prin aceasta donatie sa suplimentam hrana copiiilor care nici acasa nu dispun de mese suficient de hranitoare.

Suntem constienti ca nevoile sunt in continuare foarte mari, dar am incercat sa ajutam si noi, dupa posibilitatile de care am dispus la momentul respectiv, acesti copii. Asftel pentru doua saptamani, calitatea nutritiva a meniului  pentru copiii de la gradinita Centrului de Zi Ploiesti a fost imbunatatita semnificativ.

Am promis ca vom reveni cu alimente pentru pentru copii, atunci cand vom reusi sa dispunem de fondurile necesare. De asemenea ne-am propus la in lunile urmatoare sa-i vizitam pe copii si sa le oferim materiale didactice de care cu siguranta au nevoie in programul de pregatire zilnica.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2020 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search