Revelion Lions-Ramnicu Valcea Ianuarie 2013

Revelion Lions-Ramnicu Valcea 2013

In perioada 18-20 Ianuarie 2013 a avut loc la Ramnicu Valcea a treia sedinta de cabinet Lions District 124 Romania, care a inclus, ca in fiecare an, si Revelionul Lions 2013. Lions Club Ploiesti a participat la acest eveniment prin sase membrii ai sai.

Seara de Vineri, 18 Ianuarie 2013, a fost dedicata revederii colegilor si prietenilor lions din tara care au putut participa in acele zile la evenimet. Deasemenea a avut loc si o sedinta a past-guvernatorilor Districtului 124 Romania.

Ca de fiecare data, dimineata zilei de 19 Ianuarie 2013 a fost dedicata desfasurarii celei de a treia sedinte de cabinet Lions District 124 Romania. Mesajele transmise de catre past-guvernatorii participanti la sedinta de cabinet s-ar putea sintetiza in dorinta acestora de organizare cat mai buna a intalnirilor precum si de diseminare corespunzatoare a ideilor, masajelor, proiectelor dezbatute la toate sedintele lions. In asa fel incat toti membrii lions care nu participa la sedinte dar sunt activi la ei in cluburi sa poata avea acces la procesul-verbal al sedintelor, la baza de date ce contine informatii despre toti membrii districtului. Printr-o informare corecta si completa, cluburile pot colaboara mai bine intre ele pentru a realiza proiecte comune sau pentru a se putea inspira din proiectele altora pentru a le dezvolta apoi pe ale lor.

Lions Club Diamond Timisoara desfasoara in primavara, pentru al doilea an consecutiv Concursul Muzical de muzica clasica, avand in acest an ca instrument de participare pianul. Concursul se desfasoara sub egida Lions European Musical Competition. Castigatorul Premiului – I – va reprezenta Romania (LIONS District 124) la nivel European cu ocazia Europa Lions Forum. Toate costurile generate de participarea reprezentantului Romaniei la "Lions European Musical Competition" cu ocazia Forumului Lions vor fi suportate de LIONS District 124 (Romania). Informatii legate de desfasurarea concursului si alte detalii se gasesc pe site-ul Clubului DiamondTimisoara.

A doua editie a atelierului cultural organizat de minunatii nostrii actori Cristina Deleanu si Eugen Cristea, a avut tema: Comunicare, devotiune si pasiunea pentru munca  fiecaruia, si s-a desfasurat dupa sedinta de cabinet, bucurandu-se de o participare numeroasa din randul membrilor lions prezenti la Rm Valcea.

Revelionul Lions a avut loc intr-o sala de bal care s-a ridicat la nivelul asteptarilor tuturor ca aspect si organizare.

Seara a fost foarte atractiva pentru noi toti, prietenul lions Serban Dragusanu fiind ca de fiecare data prezentatorul evenimentului si sustinatorul talentat pentru fiecare moment al serii:

- concursul de epigrame;
- concursul de costume: Personaje de poveste, personaje din poveste;
- tombola, licitatie Afise pentru Pace, alte obiecte donate de lions Club Rm.Valcea.

Evenimentul a fost cu adevarat reusit  iar seara de revelion foarte bine organizata. Multumim pe acesta cale Clubului Lions R.Valcea pentru organizare, pentru implicarea lor in reusita acestui eveniment.

Speram sa ne revedem in numar cat mai mare , cu multe proiecte realizate, si la pen ultima sedinta de cabinet care va avea loc in Martie la Craiova.

 

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2022 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search