Revelion Lions 2017

In perioada 11-22 Ianuarie 2017 a avut loc la Bucuresti a treia sedinta de cabinet a Guvernatorului, prilej cu care membrii din tara care au participat au sarbatorit si revelionul Lions.

Din partea Lions Club Ploiesti au participat 6 membri. Doi dintre ei sunt implicati si in conducerea District 124 Romania.

Sambata dimineata a avut loc Sedinta de cabinet. Guvernatorul Districtului D 124 Romania a prezentat raportul privind activitatea derulata de la ultima intalnire.

Seara de sambata a fost seara Revelionului Lions. A fost organizata si o tombola cu premii pentru stangerea de fonduri destinate actiunilor Lions derulate de District, s-au licitat diverse obiecte de arta, dar si desenele participante la Concursul “Afise pentru Pace”.

Si in acest an ,Revelionul a fost un prilej de bucurie si reintalnire a vechilor prieteni, de acceptare in marea familie Lions a noilor membrii ai cluburilor recent infiintate.    

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.



LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2024 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search