SCHIMBARE MANDAT 2017-2018

Membrii Lions Club Ploiesti au participat Sambata, 17 Iunie 2017 la ultima sedinta din anul lionistic 2016-2017.

Pentru a scapa de partea oficiala si a evada putin in natura, ne-am adunat la o pensiune din Breaza, unde echipa care a coordonat activitatile clubului pentru anul lionistic care se incheie la 30 Iunie a predat mandatul echipei noi, conduse de Alberto Dumitru.

Analizand activitatea clubului de un an de zile, am constatat cu mandrie ca am avut foarte multe actiuni desfasurate in folosul comunitatii, pentru tineri, precum si donatii de obiecte, bani si hrana pentru nevoiasi.

Concluzia este ca toti membrii clubului nostru s-au implicat activ in acest an, urmand ca in anul care va incepe la 01 Iulie, pe langa actiunile devenite deja traditionale, sa-l sustina pe colegul lor de club, Guvernatorul District 124 Romania, Antonio Tache.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search