CLUBUL LIONS PLOIESTI SUSTINE EXCELENTA

Membrii LIONS CLUB PLOIESTI au fost prezenti alaturi de organizatorii, partenerii si sponsorii Olimpiadei de Tehnologia Informatiei – etapa nationala, la festivitatea de premiere care a avut loc in data de 21 Mai 2017, la Ploiesti, in sala de festivitati a Consiliului Judetean Prahova.

Orasul Ploieşti   a fost gazda etapei naţională a olimpiadei de tehnologia informatiei, în fapt incursiunea într-un domeniu de mari provocări al  celui de-al III-lea mileniu pentru tineri talentaţi şi bine pregătiţi , alături de profesorii care  le şlefuiesc devenirea ştiinţifică, având convingerea că stă în puterea lor comună - dascăli şi „ucenici”- să ducă spre noi orizonturi acest univers.

Felicitam tinerii talentaţi şi bine pregătiţi, profesorii care le şlefuiesc devenirea ştiinţifică, dar si pe cei ce le-au fost alaturi: organizatori, parteneri si sponsori.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search