35 DE NEVĂZĂTORI DIN PRAHOVA SI DIMBOVITA PRIMESC COMPUTERE CU APLICAŢIA BATPRO DE LA ASOCIAŢIA LIONS CLUB PLOIESTI

PLOIESTI, 19 mai 2017, ora 13,00, Sala de sedinte Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Ploiesti : Clubul LIONS PLOIESTI, in prezenta Vice-Guvernatorului Districtului 124 Romania, dl Ion Antonio Tache si a Presedintelui Asociatiei Nevazatorilor Romania dl Radu Sergiu Ruba, distribuie către 35 de nevăzători, membri ai Asociaţiei Nevăzătorilor Prahova si Dambovita.

Computerele recondiţionate au preinstalat softul BatPro - un soft ce permite nevăzătorilor să utilizeze calculatorul şi să navigheze pe internet cu ajutorul a doar patru taste (sus, jos, stânga, dreapta).

Calculatoarele au fost stranse si echipate cu aportul hotarator al clubului LIONS Atheneum Bucuresti. Le multumim pe aceasta cale.

Cu ajutorul softului BatPro, persoanele cu deficienţe de vedere pot accesa o colecţie de peste 40.000 de cărţi audio, ziare, posturi de radio pe internet, informaţii meteo, horoscop, curs valutar, rezultate sportive, cursuri interactive.

Proiectul „BatPro – Calculator pentru nevăzători” este iniţiat de LIONS Club Arad şi este finanţat de Fundaţia Orange cu suma de 222.500 lei în cadrul fondului de finanţare „Lumea prin culoare şi sunet”, ediţia 2016.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search