LIONS CLUB PLOIESTI - CONCURS TANAR AMBASADOR, 07 Aprilie 2017

 Clubul Lions Ploiesti a organizat pentru a doua oara etapa regionala - REGIUNEA SUD EST ZONA 1 SUD EST, a concursului Tanar Ambasador Lions al sec.XI, editia 2017. La concurs au participat patru concurenti, sponsorizati de Lions Club Ploiesti. Castigatoarea etapei regionale a fost eleva Alexandra Iosef de la Colegiul National Ion Luca Caragiale.

Castigatoarea va participa la faza nationala a concursului, care va avea loc la Arad in data de 01 Iunie 2017. Alexandra a avut o prezentare foarte frumoasa in cadrul concursului, ea dezvoltand un proiect in care era implicata ca organizator si anume Targ de primavara la Colegiul National Ion Luca Caragiale. Beneficiarii proiectului vor fi atat elevii cat si institutia in sine.

Datorita felului prezentarii si a continutulu acesteia, la etapa nationala a concursului va participa si eleva Ioana Cernat de la Colegiul National Ion Luca Caragiale . Ea a sustinut proiectul Orientarea in cariera la varsta adolescentei . Proiectul are ca scop orientarea elevilor catre cariera in care isi pot atinge maximul de potential.

Felicitari tuturor premiantilor, presedintei concursului Pompilia Szellner, membrilor clubului lions Ploiesti pentru implicarea si organizarea desavarsita a evenimentului!

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search