CALCULATOARE PENTRU NEVAZATORI

La initiativa Orange Romania, cluburile lions din District 124 Romania au primit si vor primi pe rand calculatoare dotate cu software-uri speciale pentru a putea fi utilizate de nevazatori.

Acum a fost momentul cand Lions Club Ploiesti a primit 35 de calculatoare complet echipate pentru a le distribui la Asociatiile de nevazatori din judetele Prahova si Dambovita.

Multumim pentru sprijinul acordat prietenilor nostri de la Lions Cubul Atheneum Bucuresti. Acestia au montat la calculatoarele donate de Orange Romania soft-ul Bat-Pro, care va permite persoanelor nevazatoare sa poata accesa Internetul si sa primeasca, vocal, informatii din diferite domenii.

Membrii Lions Club Ploiesti vor lua legatura cu Asociatiile de nevazatori din judetele Prahova si Dambovita, urmand ca pana la sfarsitul lunii Mai sa doneze calculatoarele persoanelor fara vedere.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search