HRANA PENTRU NEVOIASI LA PLOIEȘTI

La nivel Internațional,Cluburile Lions, au avut ocazia de a arătaîntregii lumi, cat sunt de unite, printr-o nouăacțiune, ce are loc anual, in luna Ianuarieși al cărei scop principal este lupta împotriva foamei la nivel mondial.

În Ianuarie, Lions Clubs International, invită cluburile Lions din întreaga lume sădesfășoare o astfel de acțiune.

În luna Ianuarie, membrii Lions Club Ploiești, s-au mobilizat și au organizat o acțiune, ce a urmărit tema principală promovată de Lion Clubs International: Lupta împotriva foamei!

Astfel au fost duse alimente (carne,branza,ulei,orez,dulciuri,paine) pentru familiile nevoiase din Cartierul Eroilor Ploiesti.

Membrii Lions Club Ploiești, speră să organizeze, cât mai multe actiuni de acest tip, nu doar în Ianuarie, ci de fiecare dată cand va fi nevoie in cadrul Comunitații prahovene. In Ianuarie, ne-am concentrat întregile resurse pe furnizarea de hrană celor ce aveau nevoie și suntem încântați de rezultate.

Lupta împotriva foamei este o acțiune ce poate fi îmbrațișată de către oricine, nu doar organizand acțiunide mare amploare, ci și doar mergând pe stradă si dăruind unui străin înfometat ceva de mâncare.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search