DONATIE OBIECTE PENTRU GRUP SANITAR LA CENTRUL DE PLASAMENT DIN PLOPENI

In luna Decembrie 2016 Lions Club Ploiești a chizitionat pentru copiii din Centrul de Plasament din orașul Plopeni tot ceea ce era necesar pentru constituirea unui grup sanitar nou.

Centrul de Plasament din Plopeni, aparține de Directia Generală pentruProtecția Copilului Ploiești, are o capacitate de aproximativ 60 de locuri și găzduiește copiii cu cerințeeducaționale speciale aflați in dificultate.

Să faci voluntariat, săîncerci să ajuți acolo unde este nevoie, înseamnă mai presus de orice, multă responsabilitate și implicare, însă bucuria este întotdeauna pe măsura devotamentului.

Ne-am bucurat că ajutorul nostru a fost atât de bine primit și mai presus de orice, a fost necesar.

Clubul nostru nu poate acoperi toate nevoile societății, însă prin munca noastră,încercăm să fim prezențiîn cât mai multe locuri, să oferim celor ce au nevoie de noi, încrederea că nu sunt singuri, iar cluburi precum Lions Ploiești, sunt construite special pentru a darui comunității un plus de ajutor.

Servim cu Excelență!

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search