MAGIA CRACIUNULUI – 13 DECEMBRIE 2016

Traditia a fost respectata si in acest an la Ploiesti. Concertul caritabila fost organizat si in acest an cu sprijinul sponsorilor, partenerilor si tuturor oamenilor ce s-au implicat in acest proiect caritabil al carui scop a fost unul cat se poate de clar: Premierea excelentei!

Fondurile strânse din acest eveniment, au fost folosite pentru oferirea de premii în bani, unui număr de 7 elevi premiati la olimpiade internationale impreuna cu profesorii lor indrumatori din județul Prahova.

În spiritul mișcării lionistice, Lions Club Ploiești, încurajează performanțele elevilor, lucru ce reprezintă un adevărat sprijin, in dezvolarea unor principii puternice in cadrul societății.

Mulțumim partenerilor, sponsorilor si tuturor participantilor ce au contribuit la eveniment si au făcut posibila susținerea performantei prahovene! Mulțumim Filarmonicii Paul Constantinescu!

Impreuna am Servit!

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.



LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2024 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search