TABĂRĂ DE MATEMATICĂ CÂMPULUNG-MUSCEL 18-24 IULIE 2016

În perioada 18-24 Iulie 2016, Clubul Lions Negru Vodă Câmpulung a organizat tabăra națională de matematică pentru elevii ce trec în acest an clasa a VIII-a și sunt pasionați de matematică cu o situație materială precară. Copiii au fost inscrisi in tabara de cluburile lions din District.

Clubul Lions Ploiești a trimis și anul acesta în tabără 2 elevi de la Școala Sfântul Vasile și Colegiul Național Mihai Viteazul din Ploiești.

Toți copiii au beneficiat la Câmpulung de condiții deosebite de cazare și masă, precum și de profesori îndrumători.

Copiii au fost foarte mulțumiți și încântați de zilele petrecute în tabără, atât pentru exercițiile de matematică pe care le-au rezolvat, cât și pentru programul de drumeții și distracție oferit de organizatori. Unul din copii a castigat premiul III la concursul de matematica care a avut loc la sfarsitul taberei.

Mulțumim Clubului Lions din Câmpulung pentru că ne-a oferit posibilitatea participării în această tabără.

 

 

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search