MAGIA CRACIUNULUI – 16 DECEMBRIE 2015

Decembrie 2012, Decembrie 2013, Decembrie 2014.....Decembrie 2015. 4 ani. Traditia a fost respectata si in acest an la Ploiesti. Concertul caritabil, devenit traditie pentru clubul leilor din Ploiesti, a fost organizat si in acest an cu sprijinul sponsorilor, partenerilor si tuturor oamenilor ce s-au implicat in acest proiect caritabil al carui scop a fost unul cat se poate de clar: Premierea excelentei!
Fondurile strânse din acest eveniment, au fost folosite pentru oferirea de premii în bani, unui număr de 5 elevi olimpici international impreuna cu profesorii lor indrumatori din județul Prahova.
În spiritul mișcării lionistice, Lions Club Ploiești, încurajează performanțele elevilor, lucru ce reprezintă un adevărat sprijin, in dezvolarea unor principii puternice in cadrul societății.
Programul ce a delectat publicul, alaturi de orchestra „Paul Constantinescu”, a fost:
Les Toreadors - Suita Carmen Georges Bizet
Prelude si Aragonaise - Suita Carmen Georges Bizet
Seguidilla - Suita Carmen Georges Bizet
Dans Ungar nr.4 – Brahms
Dans Ungar nr.5 – Brahms
Variations for Clarinet & Orchestra - Gioachino Rossini
Lacul Lebedelor -  Piotr Ilici Ceaikovski
Pizzicato Polka – Johann Strauss II
Annen-Polka op.117- Johann Strauss II
Trisch-Tratsch- Polka - Johann Strauss II
Valsul Florilor - Piotr Ilici Ceaikovski
Ohne Sorgen Polka
Radetzki March

Mulțumim partenerilor, sponsorilor si tuturor participantilor ce au contribuit la eveniment si au făcut posibila susținerea performantei prahovene! Mulțumim Filarmonicii Paul Constantinescu si solistului clarinetist Marius Birtea - fost bursier al clubului nostru!
Impreuna am Servit!

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2021 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search